Ung kvinde død på Roskilde Festival

En ung kvinde er død på Roskilde Festival. Det er sket, efter at hun natten til lørdag i sit telt fik vejrtrækningsproblemer.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Klokken 02.14 blev en 20-årig kvinde med bopæl i København kørt til sygehuset fra teltpladsen på Roskilde Festivalen med vejrtrækningsproblemer. Hun afgik ved døden på hospitalet, skriver politiet.

Kvinden sov sammen med en veninde i sit telt, da hun fik problemer. Veninden og andre ydede førstehjælp.

- Den 20-årige blev dernæst kørt til sygehuset, hvor hun straks kom under behandling, men hendes liv stod ikke til at redde.

- Politiet er i øjeblikket ved at lave tekniske undersøgelser i det teltområde, hvor kvinden sov. Politiet kender ikke årsagen til dødsfaldet, skriver politiet.

Politiet kan ikke oplyse yderligere i sagen, men vil opklare nærmere lørdag formiddag, når efterforskningen er skredet frem.

- Det er en dybt tragisk hændelse. Vi har taget os af dem, som pigen var sammen med, og sørget for, at de har fået talt med social workers og psykologer. Der er også social workers på pladsen nu, som man kan tale med, hvis man føler behov, skriver talskvinde for Roskilde Festivals, Christina Bilde, i en mail.

Årets Roskilde Festival slutter i dag, lørdag. Festivalen har i år samlet op mod 130.000 deltagere.

Festivalen har kørt siden 1971 og bliver hvert år afholdt ud for den sjællandske by Roskilde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip