Ung kvinde får kæmpe millionerstatning - chefen tvang hende til sex

25-årige Hanna Bouveng er blevet tilkendt en erstatning på omkring 120 millioner danske kroner, efter hendes chef i den amerikanske millard-virksomhed New York Global Group har krænket hende seksuelt.

43-årige Benjamin Wey truede ifølge New York Post med at fyre svenske Hanna Bouveng og trække hendes arbejdsvisum tilbage, hvis hun nægtede ham sex.

Hanna Bouveng bukkede under for truslerne og havde sex med ham fire gange.

Benjamin Weys tilnærmelser startede i 2013. Hun afviste først, men til sidst lykkedes det ham at overtale hende.

Hanna Bouveng brød sammen i retten, da hun fortalte om første gang, de havde samleje.

Benjamin Wey havde lejet en luksuslejlighed til hende i New York. Her klædte han hende af, lagde hende på sengen og havde sex med hende.

Senere fandt Benjamin Wey en anden mand i Hanna Bouvengs seng og blev så rasende, at han fyrede hende, sparkede hende ud af lejligheden og skrev en e-mail til hendes far, som blev starten på en hetz mod den unge kvinde.

- Jeg så en høj, hjemløs, sort mand ved navn James ligge i hendes seng. Manden var helt nøgen, snavset, fuld og sandsynligvis på stoffer, skrev Benjamin Wey i e-mailen, som har været en den af bevismaterialet i retssagen.

Manden i sengen var Hanna Bouvengs daværende kæreste James Chauvet.

Benjamin Wey, som er gift og far til tre børn, kaldte desuden Hanna Bouveng for en prostitueret på sit website TheBlot og sendte e-mails til hendes venner og familie.

Han hævder, at Hanna Bouveng havde sex med ham frivilligt og vil ifølge sin advokat anke dommen.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip