Ung kvinde fik glimmer fra datters legetøj i øjet - var tæt på at dø

De fleste har prøvet at få noget i øjet. Det er irriterende, men kan som regel fjernes ved at gnide det ud.

Men det, der skete for Erica Diaz, var noget ud over det sædvanlige. På det sociale medie Imgur fortæller hun om, hvordan hun næsten mistede livet, efter hun fik et stykke glitter i øjet.

Moderen var i gang med at ryde op, efter hun havde hjulpet sin datter med et billedkunst-projekt. Et stykke mikroskopisk glimmer fløj ind i hendes øje og ridsede hende hornhinden.

Hornhinden blev betændt, og hun mistede synet på øjet. Men det skulle blive meget værre end det, før det blev godt igen. Ifølge Erica Diaz var hun igennem to hornhinde-transplantationer, der begge gik galt.

Hun fik indsprøjtninger, øjendråber og antibiotika. Til sidst måtte lægerne fjerne hendes øje, fordi hun havde risiko for at få blodforgiftning.

- Der var en risiko for, at et skide stykke glitter i mit øje faktisk kunne slå mig ihjel. Jeg beder jer, tag øjenbeskyttelse på, når du arbejder med glitter, skriver hun til billederne. 

Billederne af hendes øje er blevet misbrugt på sociale medier, hvor nogen har påstået, at det var et bestemt makeup-produkt, der havde forvoldt skaden.

Læs også: Pige på 16 måneder blev passet af bedsteforældrene - så fandt bedstemor hende livløs i stuen 

Det maner hun dog i jorden.

- Hvis din makeup har mug eller hobby-glitter i det, så lad være med at bruge det. Jeg tænkte, det gav sig selv, men åbenbart ikke, lyder det fra Erica Diaz.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip