Ung kvinde fra Odense blev bundet, bortført og sluppet fri igen

Fyns Politi leder efter flere gerningsmænd i en sag om frihedsberøvelse af en 22-årig kvinde fra Odense.

Ifølge anmeldelsen var kvinden lørdag morgen omkring klokken 4.00 på vej hjem fra byen på sin cykel. Ved Bjørnemosevej syd for Syddansk Universitet hørte kvinden en bil bag hende. Umiddelbart efter blev hun skubbet ud i rabatten og væltet af cyklen.

Kvinden har fortalt, at der kom en mand hen til hende, mens hun lå på jorden. Han gav hende en hætte over hovedet, samlede hendes arme på ryggen og bandt dem sammen med plastikstrip, hvorefter hun blev lagt ind i en varebil.

Fem-ti minutter senere fik hun klippet plastikstrippen op og smidt ud af bilen igen. Cirka en kilometer fra stedet, hvor hun blev taget op.

Under køreturen blev der ikke sagt noget til kvinden, og gerningsmændene talte heller ikke sammen. Den 22-årige kvindes opfattelse er, at der var to gerningsmænd og en chauffør.

Hun har ikke været i stand til at beskrive gerningsmændene. Heller ikke bilen. Hun er dog overbevist om, at der er tale om en større varebil med skydedør i højre side.

Fyns Politi efterlyser vidner, der natten mellem fredag og lørdag har set mistænkelige, større varebiler i området mellem Odensevej, Bjørnemosevej, Hestehaven pg Syddansk Universitet.

Kvinden blev ikke udsat for nogen form for seksuelt overgreb.

Dagens Gossip