Ung kvinde snittet med kniv under voldtægtsforsøg

En 25-årig kvinde var tidligt lørdag morgen offer for et uhyggeligt voldtægtsforsøg i Hvide Sande, da en ukendt bevæbnet mand overfaldt hende.

Kvinden var ved 5.30-tiden på vej hjem til sin kæreste efter en fest, men blev pludselig overmandet af gerningsmanden, der greb fat om hende og holdt en kniv op mod hendes hals.

- Han siger til hende, at hun skal være stille og tage sit tøj af, ellers vil han stikke i hende, siger vicepolitiinspektør Jens Ole Pedersen fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Det lykkedes dog kvinden at vriste sig fri, inden hun havde afklædt sig. Men i forbindelse med tumulten snittede og stak gerningsmanden sit offer.

- Hun får et stiksår i låret og to snitsår i skridtet. Og det er i den forbindelse, at gerningsmanden stikker af, siger Jens Ole Pedersen.

Voldtægtsforsøget fandt sted på Fyrvej i Hvide Sande.

Kvinden har ikke været i stand til at give et signalement af manden, og politiet har heller ikke hørt fra personer, som måske har set eller hørt noget i forbindelse med det uhyggelige overfald.

- Hun er meget oprørt og har været til undersøgelse på hospitalet. Det eneste, hun har kunnet fortælle, er, at gerningsmanden havde handsker på, siger vicepolitiinspektøren og opfordrer vidner til at henvende sig til politiet.

/ritzau/

Dagens Gossip