Ung kvinde tog på røvertogt i sin mors bil

En kvinde fra Odense fik et kæmpechok, da hun lørdag formiddag var hos bageren. Mens hun stod i butikken, satte en maskeret kvinde en stor kniv for halsen af hende og fik hende til at udlevere en pung med 1000 kroner i.

Røveriet skete kort før klokken 10.30 hos Torvebageren på Abels Allé i Sanderum i det sydvestlige Odense.

Den kvindelige kunde, der er 41 år, led ikke fysisk overlast, da kniven med et blad på 20-25 centimeter blev rettet mod hende, men hun er naturligvis chokeret over den voldsomme hændelse, oplyser Fyns Politi.

Politiet har anholdt en 31-årig kvinde fra lokalområdet, der nu er sigtet for røveriet, som hun også har erkendt.

Kvinden var efter røveriet flygtet i en bil, som personalet hos Torvebageren nåede at få registreringsnumret på. Flugtbilen viste sig at tilhøre kvindens mor.

Politiet begyndte straks at lede efter bilen på forskellige adresser uden at finde den, men omkring klokken 11 blev den set på Astrupvej i det centrale Odense.

Her blev kvinden anholdt uden dramatik.

I bilen fandt politiet den kniv, der var blevet brugt ved røveriet, en strikhue, som kvinden havde brugt som maske, og bagerikundens pung med en del af udbyttet i.

I køretøjet var også en mandlig bekendt, som kvinden angiveligt havde hentet inde i Odense efter røveriet. Også han blev taget med på stationen.

Kvinden vil søndag blive fremstillet i grundlovsforhør, oplyser politiet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip