Ung kvindes iPhone hjælper hendes familie gennem sorgen efter dødsulykke

Emily Clark mistede livet, da hun var involveret i en frygtelig bilulykke på en motorvej i sydstaten Georgia i USA tilbage i i april måned.

Den unge kvinde var sammen med syv andre sygeplejestuderende, som alle var på vej til skole tidligt om morgenen, da syv biler kolliderende i høj fart. 

Fem sygeplejestuderende mistede livet i den voldsomme ulykke, herunder Emily Clark, skriver mediet AJC.

Nyheden var ødelæggende for hendes forældre og søster Haily Clark.

Emily Clark mellem sine forældre. Foto: Faceebook

Efter hendes ubegribelige død begyndte Haily Clark at få en underlig fornemmelse af, at noget havde 'overlevet' sammenstødet.

- Hendes søster blev ved med at sige, at hendes telefon stadig var der, fortæller de unge kvinders mor Kathy Clark til AJC.

- Vi svarede nej og sagde, at den var blevet ødelagt.

Men Haily Clarks intuition blev ved med at fortælle hende, at noget var efterladt. Kort tid efter havde hun en drøm om, at hun fandt en mobil i nærheden af sin søsters grav.

Der gik ikke længe, før det skulle vise sig, at hun havde ret.

Familiens advokat ringede og fortalte, at politiet havde overdraget nogle personlige ejendele fra ulykkesstedet. Blandt andet en iPhone, som tilhørte Emily Clark.

Mobilen var en smule beskidt, men virkede ellers, som den skulle.

- Vi ved ikke hvordan, eller hvor den var, siger Kathy Clark.

Emily Clarks iPhone var utroligt nok helt intakt.

Familien opfatter telefonen som en gave, der hjælper dem gennem bearbejdelsen af den uoverskuelig sorg, som de kæmper med efter tabet af deres unge datter, som havde et helt liv foran sig.

Den er fyldt med vigtige billeder og beskeder helt frem til ulykkesdagen - minder fra flere år, som ellers var gået tabt.

- Det hjælper os med at komme gennem det her, lyder det fra Emily Clarks mor.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip