Ung mand død efter skud i hovede og bryst

En 29-årig mand døde natten til lørdag på sygehuset, efter at han fredag aften blev skudt ned i Grantofteparken i Ballerup.

Han blev ramt af skud omkring klokken 20 fredag og blev efterfølgende bragt til Rigshospitalet i kritisk tilstand. Trods behandling på operationsbordet stod hans liv ikke til at redde, og klokken 02.20 blev han erklæret død.

I forbindelse med skyderiet har der været spekulationer om, at det kunne have forbindelse til den igangværende bandekonflikt, men det afviser politiet lørdag morgen.

- Københavns Vestegns Politi arbejder med en række spor i sagen. Den foreløbige efterforskning tyder ikke på at skuddrabet har relation til den igangværende bandekonflikt, hedder det i en pressemeddelelse.

Det er uvist, hvad motivet til drabet skulle være.

Politiet fik anmeldelsen om episoden fredag aften klokken 20.21. Meldingen gik på, at en række skud var blevet affyret.

- Den første patrulje på stedet fandt den 29-årige mand, som var skudt i hovedet og brystet. Patruljen ydede førstehjælp, og der blev tilkaldt ambulance samt akutlæge, skrev vicepolitiinspektør Peter Malmose i en pressemeddelelse kort før midnat.

I første omgang kendte politiet ikke offerets identitet, men i løbet af aftenen er han blevet identificeret, og de pårørende er blevet underrettet.

Skyderiet fandt sted i Grantofteparken ud for nummer 916.

- Vi får en anmeldelse om, at der er hørt op til fire skud, sagde vagtchef Thomas Christensen tidligere på aftenen.

Politiet har arbejdet på stedet for at sikre tekniske spor. Yderligere er der registreret ti vidner i sagen, men politiet vil stadig gerne høre fra folk som måtte have set eller hørt noget i området.

Vidner har set en lys Fiat, der muligvis kan kædes sammen med skuddene.

/ritzau/

Dagens Gossip