Ung mand dræber sin klassekammerat: Men der er en simpel grund til, han slipper for straf

Da to elver kom op at toppes på en amerikansk skole i sidste uge, endte det fatalt for den ene elev. Mens den anden elev slap uden skader og fængsel. Det skriver den amerikanske tv-station KETV-TV.

17-årige Dakota Escritt døde sidste lørdag, efter han blev slået i gulvet af sin 16-årige klassekammerat Greg Teer under et slagsmål i cafeteriet på Abraham Lincoln School i Council Bluffs i Iowa. Inden den fatale episode havde de to elever udvekslet grimme beskeder til hinanden på Facebook.

Læs også: Har du været ude at rejse for nylig? Måske du skulle tjekke din fødder for ulækre overraskelser

Ud fra videoovervågningen på skolen, som optog slagsmålet på afstand, ses det, at den afdøde starter med at skubbe til Greg Teer, og derefter kæmper drengene mod hinanden, indtil Greg slår Dakota i hoved med et knytnæveslag.

Herefter falder Dakota omkuld og slår hovedet ned i gulvet, hvilket han dør af dagen efter. Skolens overvågningsvideo kan ses nederst på siden. 

Læs også: Advarsel mod "ren-ovn-trick": Jysk mor ligger i koma

- Der er ingen tvivl i mit hoved om, at Dakota var den indledende fysiske angriber, udtaler den advokat, der har undersøgt sagen, Matt Wilber, der fastslår, at Greg brugte rimelig kraft til at forsvare sig.

Fordi det er blevet vurderet, at den afdøde elev var den, der startede slagsmålet, slipper Greg for straf. Greg er meget ked af hændelsen, som han fortryder.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

- Vold er ikke svaret på noget, siger Greg Teer til KETV-TV.

Ifølge KETV-TV har Greg ikke været på Abraham Lincoln High School siden episoden, men Gregs advokat kæmper for at få ham tilbage.  

Se videoen fra slagsmålet her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip