Ung mand dræbte familiefar foran Café Louise

Drabet fandt sted tidligt om morgenen 15. september 2012 foran morgenværtshuset Café Louise på Nørrebro i København.

Billeder fra et overvågningskamera viser knivstikkeriet, ligesom der er billeder af, hvordan offeret efter et enkelt knivstik i hjertet vaklede ud på kørebanen på Nørrebrogade. Han døde senere af sine kvæstelser.

Mandag gentog Michael Juul Eriksen, at hans klient burde frikendes for drab, og at der snarere var tale om vold med døden til følge. Ifølge forsvarsadvokaten havde den 29-årige ikke til hensigt at slå ihjel med knivstikket, som den 38-årige familiefar blev offer for, da han kom trækkende med sin cykel efter at have besøgt værtshuset.

Begrundelsen lød, at der kun er tale om et enkelt knivstik, at det ikke var dybt, og at det ikke var planlagt. Men lige lidt hjalp det altså for den 29-årige, der også blev skyldig i tre drabsforsøg og grov vold.

Ved samme lejlighed blev en 28-årig medtiltalt frifundet for drab, men fundet skyldig i to drabsforsøg, grov vold og vold under det slagsmål på det københavnske værtshus, der fandt sted inden det fatale knivstik. Endelig blev en 32-årig mand - den 29-åriges storebror - kendt skyldig i to voldsepisoder og frikendt for to drabsforsøg.

Selv har drabsmanden forklaret, at han gik i sort, da han på Café Louise havde set sin bror bløde fra baghovedet efter klammeri med andre gæster. Af den grund trak han kniven, og han endte med at stikke fem mænd både indenfor på værthuset og ude på gaden.

Dommene i sagen udmåles senere tirsdag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip