Ung mand efterlyses af politiet: Mistænkt for afpresning af bankrøvere

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 19-årig mand Jihad Karroum, som blandt andet er mistænkt for afpresning efter et bankrøveri.

Unge mænd begik den 2. november et røveri mod Danske Bank på Hvidovrevej 135.

- To gerningsmænd bevæbnet med pistol og skruetrækker truede sig her til et større kontant udbytte, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse. 

Gerningsmændene på henholdsvis 17 og 18 år blev efterfølgende anholdt og dømt for røveriet.

Politiet mener, at der står flere gerningsmænd bag røveriet, og at disse personer har forsøgt at afpresse de to unge bankrøvere.

- Dette afstedkom i sidste uge, at to unge mænd på 17 og 19 år blev varetægtsfængslet for medvirken til røveriet, samt vold og afpresning mod de to bankrøvere, skriver politiet.

Men Københavns Vestegns Politi efterlyser forsat en medgerningsmand. Det drejer det sig om den 19-årige Jihad Karroum, som er uden fast bopæl og kan ses på billedet herunder. Han færdes blandt andet i Avedøre Stationsby i Hvidovre.

Jihad Karroum beskrives som en ung mand på 174 centimeter og almindelig af bygning med mørkt kort hår.

- Den unge mand ved godt, at vi leder efter ham, og jeg vil derfor opfordrer ham at melde sig selv først som sidst. Samtidig opfordrer andre borgere til at kontakte os, hvis de kender til hans færden. Det er ganske alvorlige forbrydelser, han er mistænkt for, siger politikommissær Henrik Hougaard fra Københavns Vestegns Politi i pressemeddelsen.

Du kan kontakte politiet på telefon 114, hvis du ligger inde med oplysninger i sagen.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip