Ung mands video går verden rundt: 'Her skrider min kæreste'

Med de sociale mediers indtog har vi for alvor fået muligheden for at kigge andres liv efter i sømmene. Dog styrer vi i høj grad selv, hvad der bliver lagt ud på sider som Facebook, Instagram og Twitter. En af dem, der ikke er så genert anlagt, hvad angår personlige intriger, er en ung fyr, som kalder sig Khoaliti.

Han blev i sidste uge en kæreste fattigere. Og selve bruddet - ja - det optog han og postede på det sociale videodelings-site, Vine.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- You guys just witness my breakup... #Damn, skriver han.

På den få sekunder lange video kan man høre kæresten tordne løs. Khoaliti selv signalerer alt andet end respekt for den vrede kvinde. Helt galt går det, da hun opdager, at han foreviger skænderiet med sin mobiltelefon.

SE OGSÅ: Ania vil have sex med 100.000 mænd

- Are you fucking vining this, skriger kæresten, hvorefter hun stikker ham et dummeslag i nakken.

Khoaliti selv har også lagt et link til videoen på Reddit. Det har affødt så mange reaktioner, at han til sidst har følt sig nødt til at uddybe seancen med en kommentar.

SE OGSÅ: Mand puttede med ræv - Troede det var kæresten

- Holy shit! posted this here right before work and 8 hours later its on the front page! lol. long story short, this was like a 3 month relationship and as you can see I didn't take any of the her bs too serious... problems this early on? no thanks I was out! haha, skriver han.

Khoalitis rigtige navn er indtil videre ikke kendt. Men af hans Instagram-profil fremgår det, at han er 19 år og fra Californien.

SE DET OPSIGTSVÆKKENDE BRUD HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip