Ung mor fornemmer, at noget er helt galt - hold nu øje med ekspedienten til venstre

Skrevet af Morten Larsen

17/03/2016

Dagens topnyheder

En ekspedient i en dagligvarebutik blev forleden dagens heltinde, da hun fra sin plads bag disken, lagde mærke til en usædvanlig opførsel hos en af kunderne.

Rebecca Montano tøvede ikke et sekund, men tog barnet ud af armen på en ung mor, da hun fik et epileptisk anfald foran betalingskassen.

- Jeg spurgte hende, om hun var okay, og jeg tog fat i barnets arme, da hun begyndte at svaje, men hun svarede mig ikke, erindrer Rebecca Montano og fortsætter:

- Jeg tænkte, at jeg måtte tage barnet, da jeg fik en fornemmelse af, at noget var galt. Hun begyndte at falde til jorden, men jeg var stadig ikke klar over, hvad der foregik, så jeg råbte efter hjælp til en af de andre kunder i butikken, siger Rebecca Montano om den usædvanlige arbejdsdag bag disken.

Læs også: Simon bad om at få sin kærestes bryster forstørret: Han fik som fortjent

Hun ringede til alarmcentralen, der sendte en ambulance ud til butikken i byen Arvada i den amerikanske delstat Colorado.

Rebecca Montano forklarer til 9NEWS, at hun ikke føler sig som en helt, men blot fulgte instinkterne og tog barnet fra den faldende kvinde.

- Jeg ville bare sikre mig, at barnet ikke kom noge tid, siger Rebecca Montano om weekendens ubehagelige hændelse.

Nu roses ekspedienten af en talsmand for amerikansk epilepsiforening.

- Folk, der lever med epileptiske anfald skal ikke kun forholde sig til en række medicinske spørgsmål, men også en gennemgribende stigmatisering på grund af fejlinformation og misforståelser om lidelsen, siger Susan Hagar fra Epilepsy Foundation of Colorado.

Se her videoen af ekspedientens hurtige reaktionsevne, da den unge mor fik en anfald med barnet på armen.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: