Ung mor gjorde en fedtet opdagelse i en pose chips fra Aldi

En ung mor fra North Yorks i Storbritannien hævder, at hun har fundet en fedtet og beskidt kartoffel i en pose ostechips fra supermarkedet Aldi. Det skriver Mirror.

Den 20-årige kvinde mener, at kartoflen må have været frossen, før den kom ned i chipsposen, som i øvrigt kun indeholdt fire chips ud over mystiske kartoffel. 

Ellie Steele siger til Mirror, at hun ikke er sur over det besynderlige fund. Hun er mere nysgerrig efter at finde ud af, hvordan kartoflen havnede i posen.

- Da jeg stak hånden ned i posen for at fiske chips op, kunne jeg mærke noget stort, og jeg hev straks min hånd til mig, fordi jeg ikke vidste, hvad det var - men det var virkelig fedtet, fortæller hun.

- Jeg kiggede ned i posen, og det var en ristet kartoffel. Eller det tror jeg i hvert fald, at det var, tilføjer den unge kvinde.

Ellie Steele fortæller, at hun havde set frem til en mundfuld chips i et stykke tid, før hun forventningsfuldt åbnede den lille snackpose med 25 gram 'cheese and onion'-chips i.

- Jeg synes, at det var ret klamt for at være ærlig. Hvad end det var. Men nu finder jeg det bare ret morsomt. Det var bare så tilfældigt, siger hun og tilføjer, at hun stadig har lyst til at spise chips på trods af oplevelsen.

En talsmand for Aldi siger til Mirror, at de har undskyldt over for kunden, og at de nu undersøger sagen med leverandøren.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip