Ung mor reddede datters liv i sidste øjeblik: Nu hyldes hun som helt

De fleste forældre vil sværge på, at de til enhver tid vil lade deres liv, hvis det galt deres egne børns.

Spørgsmålet er, om de fleste ville kunne holde hovedet lige så koldt, som den unge mor Lauren Heath gjorde, da hun for nyligt stod over for valget mellem at redde sit eller sin datters liv. 

Lauren var ved at krydse en vej med sin lille datter i en klapvogn, da der kom en lastbil buldrende mod dem. I løbet af sekunder fik Lauren, der blev i starten af tyverne, regnet ud, at lastbilen ville ramme dem.

I stedet for selv at løbe bagud eller skynde sig frem, fik den unge mor skubbet klapvognen med sin datter, Millie, væk fra sporet, hvilket reddede datterens liv. 

Desværre kostede det Lauren selv livet og hun døde på stedet den 13. april i byen Reading vest for London.

Familien skriver i en pressemeddelelse:

- Vores datter var sådan en fantastisk pige og den bedste mor til Millie. Hun var hele hendes verden, og vi er stolte af, at det sidste hun gjorde, var at redde sin lille pige. 

Millie overlevede og fik mirakuløst kun få skrammer af uheldet.

Lauren var ved at planlægge sin datters etårs fødselsdag, men nu samler familien og en veninde i steder ihærdigt ind til den lille pige, så hun og familien har lidt økonomisk hjælp til at klare fremtiden. I skrivende stund er der samlet 178.000 danske kroner ind til Millie. 

Der er endnu ikke foretaget nogen anholdelser i sagen, og chokerede vidner siger, at de mener, at lastbilen overholdt fartbegrænsningen ifølge The Sun.

Læs også: En mor begynder at synge for sin lille søn - først glemmer han helt at spise, og så kan han ikke holde tårerne tilbage

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip