Ung mor til to er forsvundet på femte uge: 'Det er dybt bekymrende'

34-årige Hediga Morad fra Vejle er efterlyst af Sydøstjyllands Politi på femte uge.

Selvom billeder af hende blev delt på sociale medier første gang 22. oktober, har politiet stadig ikke modtaget tip fra offentligheden, som har ledt dem på sporet af den unge kvinde.

Hediga Morad er ikke set, siden hun forlod sin eksmands hjem i Vordingborg 10. oktober.

- Det er dybt bekymrende, at hun har afleveret sine børn og ikke er set siden, men vi har ikke lagt os fast på en teori og efterforsker i flere spor, siger Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi til eb.dk.

Hediga Morad tog toget fra Vejle station fredag aften 9. oktober. Hun ankom til Vordingborg omkring midnat, hvor hun og hendes to børn blev hentet af eksmanden. Han har forklaret til politiet, at Hediga Morad overnattede sammen med børnene hos ham. Næste formiddag tog han ud for at handle, og da han kom tilbage, var hun væk.

- Børnene var hjemme hos moderen, og de har forklaret, at hun sagde, at hun skulle over til en veninde. Det var lidt over middag. Siden har ingen set hende, siger Carsten Thostrup til eb.dk.

Hediga Morad beskrives som 34 år, 168 centimeter høj og slank af bygning med langt hår. Hun kommer oprindeligt fra Syrien og har opholdt sig i Danmark i et par år.

Hun bor med sine børn i en lejlighed i Vejle, og det var en veninde fra samme by, som kontaktede Sydøstjyllands Politi, da hun ikke kunne komme i kontakt med Hediga Morad.

Sydøstjyllands Politi opfordrer borgere, der har set den unge mor – eller som i øvrigt har oplysninger i sagen - til at kontakte politiet på telefon 114.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip