Ung NBA-spiller dræbt af skud i Dallas

Den amerikanske basketballspiller Bryce Dejean-Jones er død, efter at han lørdag blev ramt af skud i en lejlighed i Dallas, oplyser byens politi.

Dejean-Jones, der spillede for NBA-klubben New Orleans Pelicans, sparkede ifølge politiet tidligt lørdag lokal tid døren ind til en lejlighed i et boligkompleks i den texanske millionby.

Efter også at have sparket døren ind til lejlighedens soveværelse, blev han skudt med et håndvåben af lejlighedens beboer.

Bryce Dejean-Jones blev hårdt såret af skuddet, der ramte i maveregionen, og døde på vej til hospitalet.

Politiet undersøger hændelsen, men noget kunne tyde på, at basketballspilleren tog fejl af lejlighederne i bygningen og i stedet ville have været inde hos sin kæreste, som også bor i bygningen.

Det oplyser kilder til ESPN.

Dejean-Jones var i Dallas for at fejre sin datters fødselsdag, men kom angiveligt i stedet op at skændes med sin kæreste.

Den 23-årige Dejean-Jones var en lovende shooting guard for New Orleans Pelicans. Han scorede i gennemsnit seks point for sin klub i de 14 NBA-kampe, han nåede i sin første sæson i den bedste liga.

New Orleans-klubben tegnede i januar en flerårig kontrakt med Dejean-Jones. Klubben begræder, hvad der er sket.

- Vi er knuste over tabet af denne unge mand, som havde så lovende en fremtid for sig. Vores tanker og bønner går til Bryces familie i denne svære tid, siger holdet i en skriftligt udtalelse.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip