Ung paradise-deltager: De undervurderer mig

Ti nye feststemte unge er checket ind på det luksuriøse Paradise Hotel i Mexico.

Fem piger og fem drenge mellem 18 og 27 år er med, når der bydes velkommen til luksushotellet i aften på TV3.

Og selvom de ikke mærker ret meget til aldersforskellen, når de fester med kulørte drinks og tequilashots i hånden, så er de fleste alligevel sikre på, at det kan få en betydning, når det kommer til det taktiske.

- Jeg har det okay med at være en af de yngste. Jeg kommer ofte bedre ud af det med folk, der er ældre. Det kan måske have nogle ulemper, fordi folk tror, at jeg ikke har ligeså meget erfaring og ikke er taktisk klog. Det kan godt være, at jeg skal bevise noget mere over for de andre, siger Caroline, der med sine 18 år er en af de yngste piger på hotellet.

Brunetten Michelle er også 18 år, og hun tror, at den unge alder kan betyde, at de andre deltagere undervurderer hendes taktiske evner.

- Det kan være en ulempe, fordi folk måske mener, at jeg er lidt barnlig. Jeg tror, at folk undervurderer mig lidt, fordi jeg er så ung, og fordi jeg ser ud, som jeg gør. Jeg håber, at jeg kan vende det til noget positivt. Jeg tror, at man skal bevise, at man også har noget livserfaring, og at man også har noget i mellem ørerne, siger Michelle.

Hotellets ældste pige er 24-årige Tilla, og hun kan godt mærke, at der er et lille aldersspænd mellem hende og nogle af de andre piger. Hun understreger dog, at de alle hygger sig, men hun håber, at hun kan bruge det til sin egen fordel.

- Inden jeg tog af sted, tænkte jeg, at det måske ville være en lille fordel, fordi jeg selv kan huske, at jeg ikke altid tænkte så langt, da jeg var 18 år, og jeg er blevet klogere med årene. Det har helt klart også nogle ulemper som, hvis de ser mig som den stærke og så går efter mig. Jeg vil måske forsøge at underspille taktikken lidt, så jeg ikke er en trussel, siger Tilla

Med sine 20 år er aarhusianeren Kasper den yngste dreng i flokken, og det var han ikke specielt begejstret for til at starte med.

- Jeg er yngre end de andre drenge, og det håbede jeg ellers, at jeg ikke ville være. Man kan hurtigt komme til at tro, at man er ung og umoden, og derfor er det nok ikke en fordel. Indtil videre har det heller ikke været en ulempe. Det hjælper nok også, at pigerne er noget yngre, siger Kasper.

Den ældste deltager i startcastet er 27-årige Joaquin. Han er nervøs for, at folk automatisk ser ham som en trussel, fordi han har mere livserfaring.

- Jeg håber, at det bliver en fordel for mig, at jeg har lidt mere erfaring og måske kan tænke lidt anderledes, end de andre kan. Jeg håber ikke, at folk automatisk tænker, at jeg er mere taktisk klog og så går efter mig. Jeg tror, at jeg får far-rollen på hotellet, siger Joaquin.

Du kan se, om deltagerne har ret, når første afsnit af den nye sæson af Paradise Hotel sendes i aften klokken 22.00.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip