Ung pige døde af astmaanfald - "Venner" dumpede hendes krop

"Hvad er der galt med folk i dag?", spørger en mor efter at hendes datter døde af et astmaanfald i selskab med sine venner.

Langt de fleste af os ville ringe efter en ambulance, hvis en ven fik et voldsomt astmaanfald, eller køre hende til hospitalet . Men det gjorde hendes såkaldte venner ikke.

En person er i fængsel, og tre andre er sigtet i Pickens County, Georgia, efter deres smukke 20-årige veninde, Taylor Smith, efter sigende fik et voldsomt astmaanfald  og døde, mens hun hang ud med sine venner. Efter hendes død, dumpede disse såkaldte venner hendes livløse krop i vejkanten.

Læs også: Kvinde kører knallert og ammer samtidig

”Vennerne” forsøgte at "genoplive" hende ved at sætte hende i et koldt brusebad. Da det ikke virkede, kørte de hen til et tom mobilehome og dumpede liget  i vejkanten.

Taylors sønderknuste mor, Tanya , der er politibetjent fortæller:

- Hun fortjente ikke at blive dumpet i vejsiden, bare fordi de ikke vidste, hvad de ellers skulle gøre. Som mor er jeg så vred, så vred over, at de behandlede hende på den måde, de gjorde. Der var tusind andre ting de kunne have gjort.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Hvis du tror at alle blot var børn eller unge, der måske gik i panik, så tager du fejl.

- To af de mistænkte var midaldrende. Den ene, Marty Gaddis er 38. Den anden, Denise Patterson, er 51. De er sigtet for at skjule et dødsfald, dumpe et lig, samt manipulation med beviser, og sigtet i forbindelse med narkotikalovgivningen.

Læs også: Mand mistænkt for at plante falske ånder

Da der er narkotikasigtelser på tapetet, er det måske grunden til at de ældre kammerater ikke ringede efter  en ambulance til en døende ven, fordi det ville afsløre deres brug af narkotika.

Taylors mor håber, at  unge vil tage dette som en lærestreg og vælge deres venner med omhu.

- Hvis Taylor havde været sammen med folk, der virkelig elskede hende, ville hun være i live i dag, slutter moderen.

Se video nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip