Ung schweizer slår igen Wozniacki ud

Det blev kun til en enkelt kamp for Caroline Wozniacki ved WTA-turneringen Rogers Cup i Toronto.

Fjerdeseedede Wozniacki tabte skuffende 5-7, 5-7 i anden runde til den 18-årige schweizer Belinda Bencic, der er nummer 20 i verden. Danskeren var oversidder i første runde.

Det virkede ikke som om, at Wozniacki var helt fit. Danskeren, som har været plaget af skader på det seneste, hang med hovedet mellem partierne, og hun var tapet godt ind på sin højre læg.

Bencic, som slog Wozniacki for anden gang i træk, var bare glad for sejren.

- Det var meget svært for os begge. Det var svære vilkår med masser af vind på banen. Så det var ikke altid kønt at se på.

- Jeg forsøgte at spille mit eget spil. Jeg ved ikke, hvor slemt det var med Wozniacki, siger Bencic, som møder tyske Sabine Lisicki i næste kamp.

Bencic har nu tre gange besejret Wozniacki, mens danskeren er noteret for en enkelt sejr mod schweizeren - i Istanbul Cup for godt et år siden.

I Indian Wells i marts i år vandt Bencic i to sæt, og i opvarmningsturneringen i Eastbourne til dette års Wimbledon trak verdensranglistens nummer 20 også det længste strå, da Wozniacki måtte opgive at fuldføre kampen.

Wozniacki har fået en skidt start på anden halvdel af sæsonen, da hun i sidste uge som topseedet blev slået ud allerede i første kamp i WTA-turneringen i Stanford i USA.

/ritzau/

Dagens Gossip