Ung skuespiller tvunget på diæt

Hun er ung, smuk og en af de mest eftertragtede skuespillerinder i Hollywood. Men da Jennifer Lawrence var yngre, blev hun opfordret til at tabe sig.

Det skriver msn.com.

- Jeg var ung. Det er bare noget lort, man får at vide som skuespillerinde. Nogle sagde, at jeg var fed, og at jeg ville blive fyret, hvis ikke jeg tabte mig, siger Lawrence til Harper's Bazaar U.K. og fortsætter:

- De fandt et billede frem, hvor jeg næsten var nøgen, og sagde at jeg skulle bruge det som motivation, siger hun.

"Hunger Games"-stjerne siger til bladet, at det virkelig sårede hende at få disse kommentarer.

- Nogen bragte det for nylig op. De troede, at fordi jeg har fået mere succes, så ville det ikke såre mig. Som om jeg er ovre det efter at have vundet en Oscar. "Går du stadig op i det?" spørger de. Ja, det gør jeg, siger hun.

Nu hvor Jennifer Lawrence er en Oscar-vindende skuespillerinde, har hendes kritikere fundet andre ting at kritisere. Det nye: Hendes takketaler.

- Der var en anden, der sagde "andre mennesker går på og ejer scenen, men du lyder som en idiot. Tag dig sammen", fortæller Lawrence.

- Men så sagde jeg, at jeg gjorde det med vilje. Jeg er utilpas, og når folk er utilpas, så gør de åndssvage ting. Jeg stammer og laver dårlige jokes, siger hun.

Den unge stjerne faldt på trappen op til scenen, da hun skulle modtage sin Oscar for bedste skuespillerinde, og i forvirringen glemte Lawrence at takke instruktørerne fra "Silver Lining's Playbook".

Newspaq.

 

Dagens Gossip