Ung slik-tyv går til bekendelse i brev: Nu bliver supermarkedet hyldet for deres svar

De fleste af os har prøvet at stå foran bland-selv slikket og tænkt, at man godt lige kunne tage en smagsprøve, uden nogen opdagede det. 

En ungt menneske lod det dog ikke blive ved tanken, da vedkommende var i et Ica-supermarked i Umeå i Sverige. Barnet tog et stykke slik og spiste det uden at betale, men efterfølgende blev skyldfølelsen så stor, at det blev ubærligt. 

Så barnet skrev et brev med en undskyldning til supermarkedet. 

- Hej Ica Kvantum. I torsdags tog jeg et stykke slik. Undskyld. Jeg skal aldrig gøre det igen. Her får i nogle penge. Undskyld, skriver drengen, der har ledsaget brevet med en tegning af det stykke slik, han kom til at spise. 

Men i stedet for at blive sure, så har supermarkedet valgt at tilgive det brødbetyngede barn.

- Vi vil gerne benytte lejligheden til at tilgive denne kunde. Det er aldrig godt at stjæle, men det er flot at indrømme det, når man har gjort noget galt. Ærlighed kommer man længst med. Hav en god weekend, kære kunder, skriver Ica på sin Facebookside sammen med et billede af brevet. 

Og det er blevet taget godt imod, da over 16.000 mennesker allerede har tilkendegivet deres sympati med drengen og supermarkedet. 

En del af kunderne er dog nysgerrige for at vide, hvad det er for et stykke slik, der er blevet spist, for alle synes at kende en, der kunne finde på det. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Vi vill passa på inför helgen att förlåta denna kund. Det är aldrig bra att stjäla men desto bättre att erkänna när det...

Opslået af ICA Kvantum Kronoparken Umeå på 18. marts 2016

Dagens Gossip