Ung spanier slår Wozniacki ud i Australien

Det bliver ikke til flere kampe for den danske tennisspiller Caroline Wozniacki ved dette års udgave af Australian Open.

Wozniacki tabte lørdag morgen dansk tid til den unge spanier Garbine Muguruza i tre sæt med cifrene 6-4, 5-7, 3-6. Endestationen blev dermed tredje runde for danskeren.

Allerede i første sæt så det faretruende ud for Wozniacki, der kom bagud 2-4. Men vendepunktet kom i partiet efter, hvor Wozniacki overlevede endnu en breakbold og tog sit eget parti.

Hun vandt efterfølgende 14 ud af 15 bolde og kunne sikre sig sættet 6-4 - godt hjulpet på vej af en række uprovokerede fejl fra spanierens side.

I andet sæt lå momentum stadig hos danskeren langt hen ad vejen, og det lignede, at hun skulle gøre kort proces og nappe sejren allerede efter andet sæt.

Det lykkedes ikke at udnytte hele fem breakbolde, og da Muguruza fik muligheden for at bryde til 6-5, tog hun den. Derefter kunne hun serve sættet hjem til stor jubel hos publikum.

I tredje sæt fik den 20-årige spanier fejlprocenten ned og spillede mere sikkert. Det ledte til en føring på 5-1.

Wozniacki fik pyntet på resultatet ved at tage de to efterfølgende partier, men kunne ikke stille noget op, da spanieren i danskerens serv fik tilkæmpet sig tre matchbolde.

Hun havde kun brug for en enkelt, og sejren var hjemme, da Wozniacki slog bolden ud over baglinjen.

Melbourne har de seneste dage været ramt af en ekstrem hedebølge, men den var lørdag afløst af omkring 20 grader.

De to spillere har mødt hinanden en enkelt gang før, og der overraskede Muguruza ligeledes ved at tage sejren i to sikre sæt 6-2, 6-4. Det var i tredje runde af WTA-turneringen i Miami i marts sidste år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip