Ung spritbilist med smerter: Se hvad politiet fandt i hans numse

I beruset tilstand endte bilturen brat for den 18-årige Christopher Scheller, da han i december kørte ind i et træ i Southern York County i staten Pennsylvania. Men det var ikke kun alkohol, der havde fundet vej til den unge mands krop.

Politiet mistænkte i første omgang ikke den 18-årige for andet en spritkørsel. Han blev bragt til hospitalet for at blive undersøgt.

Men på hospitalet fik Christopher Scheller det tilsyneladende så dårligt, at lægerne valgte at tage et røntgenbillede, beretter WHTM-TV.

SE OGSÅ: Stortissende racist onanerede med brandslange i numsen

Og billedet afslørede, at den var helt, helt gal.

I Christopher Schellers endetarm blev der fundet fire armbånd, fire halskæder, 11 fingerringe, et nøglesæt og en pose syntetisk marijuana.

Den 18-årige nægtede i første omgang at få genstandene fjernet og forsikrede, at han nok skulle klare sig. Men smerterne blev til sidst så store, at han måtte under kniven.

SE OGSÅ: Ondt i maven - Se hvad denne mand havde glemt i numsen

Efterfølgende undersøgte politiet de fundne objekter fra den unge mands numse. Det viste sig, at de var stjålet fra et hus i Heidelberg Township.

Christopher Scheller havde været desperat for at skjule tyvekosterne for politiet, da han forulykkede i sin bil. Og det første sted, han kunne komme i tanke om, var numsen.

Han er nu sigtet for tyveri, hæleri og for at køre bil i beruset tilstand.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip