Ungarn åbner Danmarks gruppe med sejr

16/01/2016

Ungarns håndboldherrer kom bedst fra land i gruppe D, der også tæller Danmark, ved EM i Polen.

Via en flot indledning på kampen blev sejren på 32-27 over Montenegro grundlagt.

Hurtigt blev det til 5-1, og efter lidt mere end ti minutter spil var stillingen 9-3 til Ungarn.

Ungarerne var ganske enkelt et niveau over montenegrinerne, og det skulle vise sig at blive en sovepude senere i kampen.

Ved pausen var stillingen 16-12.

I det første kvarter af anden halvleg skiftedes holdene konsekvent til at score, før Montenegro med to scoringer i træk mindskede afstanden til to mål.

Den spænding var unødvendig, mente ungarerne, som straks oppede sig og opbyggede et nyt stort forspring og kørte en sikker sejr hjem i Gdansk.

Senere lørdag aften tager Danmark også hul på EM med en kamp mod Rusland. Mandag får Danmark så fornøjelsen af Montenegro, før det onsdag gælder Ungarn.