Ungarsk triumf i Champions League

Ungarske Györ og norske Larvik har været de dominerende klubber i denne sæsons udgave af kvindernes Champions League, og derfor var det ikke den store overraskelse, at det blev netop de to hold, der kom til at stå over for hinanden i turneringens finale.

Især ungarerne har vist storspil gennem turneringen med en solid ungarsk stamme blandet med det bedste fra nabolandene og krydret med det norske landsholds måske to bedste kort, stregspiller Heidi Løke og målmand Katrine Lunde Haraldsen.

Og den ungarske dominans er fortsat i finalen, hvor end ikke Larviks ellers solide hjemmebane var nogen reel udfordring for ungarerne. Györ vandt således 24-21 i Norge, og derfor var det ikke den store katastrofe, at Larvik formåede at spille lige op med ungarerne i lørdagens returopgør, der sluttede 23-22 til hjemmeholdet.

Dermed lykkedes det endelig ungarerne at sikre sig Champions League-tofæet efter på bitter vis at have tabt finalen i 2012 til Buducnost på reglen om flest scorede mål på udebane.

Med Larviks nederlag blev der ikke noget dansk snit over årets vinder, idet finalens to danske deltagere, fløjen Kristina Bille og veteranmålmand Lene Rantala, begge repræsenterer Larvik.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip