Ungdom og smal trup koster Viborg i Europa

Viborg HK har sagt farvel til en række etablerede profiler før denne sæson, og de nye spillere skal først samle erfaring i Champions League, før holdet kan hamle op med de bedste hold i Europa.

Det er Viborg-træner Martin Albertsens analyse efter de første tre kampe i Champions League, som alle er endt med nederlag. Søndag blev det til et knebent 27-28-nederlag til russiske Zvezda Zvenigorod.

- Der er meget forskel på sidste sæson og denne sæson. Vores mandskab er blevet lidt smallere i år, og vi har en masse spillere, der ikke har prøvet at spille Champions League før, forklarer Albertsen.

Det er indtil videre blevet til Viborg-nederlag mod Zvezda, Thüringer HC og Buducnost, men spillet og de individuelle præstationer er ved at blive bedre.

- De nye skal først prøve det, og vi startede dårligt i den første kamp, vi spillede en udmærket anden kamp, og viste os langt bedre frem i den tredje kamp, hvor det lige så godt kunne have været os, der vandt.

- Lad os håbe, at vi fortsætter den stime med, at vi forbedrer os fra gang til gang, og folk bliver mere modne med opgaverne i Champions League, så vi bliver belønnet med point senere, siger Albertsen.

Allerede i næste weekend skal Viborg møde Zvezda igen, når holdet skal en tur til Rusland. I den kamp går Viborg-træneren efter en sejr, som kan holde liv i jydernes håb om avancement fra gruppespillet.

- Jeg tænker, at vi kan lære mange ting af kampen mod Zvezda. Og det kan i hvert fald lige så godt blive os, der vinder i Rusland, som det kan blive dem, vurderer Albertsen.

Hvis Viborg ryger ud af gruppespillet i Champions League, vil det være tredje år i træk, at det sker. Gruppens tredjeplads giver adgang til EHF Cuppen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip