Unge angreb politiet med molotovcocktails

En gruppe unge mænd har mandag aften kastet med sten og molotovcocktails efter politibiler i den københavnske bydel Tingbjerg.

Adskillige sten og fragmenter fra det brændende kasteskyts ramte bilerne, men ingen betjente er kommet til skade, fortæller Københavns Politi.

En ung mand, blot 16 år gammel, er blevet anholdt i forbindelse med urolighederne. Politiet kræver teenageren varetægtsfængslet, når han tirsdag bliver stillet for en dommer.

- Der blev kastet sten og molotovcocktails mod nogle patruljer derude, fortæller central efterforskningsleder Emil Jensen fra Københavns Politi.

- Vi har anholdt en af de unge, som vi mener har gjort det. Han bliver fremstillet i morgen i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, lyder det.

Politiet rykkede ud til Tingbjerg, fordi de havde fået en melding om, at der var blevet kastet sten mod en bus. Det var kort før klokken 22.

I samme uroplagede bydel i København trak betjente deres stave og hev pebersprayen frem, da en gruppe unge uromagere angreb en politipatrulje sent søndag aften.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip