Unge ballademagere raserede ungdomsskole

Tre unge mellem 15 og 18 år er sigtet for hærværk. Onsdag aften raserede de den kommunale ungdomsskole i Rosenvænget i Høng på Sjælland. Flere ruder blev smadret. Også bagruden på en bil, der var parkeret i nærheden, blev knust. En fjerde gerningsmand jagtes.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Politiet blev alarmeret klokken 22.47. Flere patruljer blev sendt til stedet. Undervej fik politiet meldingen om, at et par af de unge havde gemt sig i en have i nærheden. Ved ankomsten kunne det konstatere, at et vidne havde tilbageholdt en 17-årig dreng fra Høng. To andre var stukket af.

- Vi fik lidt hjælp af vores firbenede venner. De snuste sig hurtigt frem til de to andre, fortæller kommunikationsmedarbejde ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Dagens.dk.

En 15-årig dreng fra Slagelse og en 18-årig mand fra Høng blev anholdt på en adresse i Hovedgaden.

De tre unge er sigtet for - ved flaskekast - at have knust ni store ruder på ungdomsskolen. En bagrude på en bil blev ødelagt med en betonklods. Drengene blev afhørt under overværelse af de sociale myndigheder og deres forældre.

- Det ligner mest af alt noget, de har gjort i kedsomhed. De havde også drukket lidt. Men det er rigtig ærgerligt, for nu står de til at få en plet på deres straffeattest, siger Martin Bjerregaard og oplyser, at politiet leder efter en fjerde dreng.

- Vi ved, hvem han er. Og han kan se frem til et besøg.

Efter afhøringen blev alle løsladt. Drengene vil dog blive kontaktet senere, når politiet har modtaget erstatningskrav. Politiet vil herefter tage stilling til, hvordan sagen skal afgøres.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip