Unge drenge vil røre Linse Kesslers bryster

Skrevet af admin

03/02/2016

Dagens topnyheder

Tusindvis af danskere har fulgt dem på tv, når de har været lykkelige, vrede, fjollede og berusede.

De danske realitydeltagere er ikke til at komme uden om, og flere af de danske realitystjerner kan tydeligt mærke, at de er blevet allemandseje, og det er der kommet flere sjove oplevelser ud af.

En af de deltagere, der har mærket fanskaren, er Kasper Henriksen, der sidste år nåede til finalen i programmet "Paradise Hotel".

- Jeg har oplevet folk, der lå udenfor min dør og ventede på, at jeg kom hjem eller folk, der kom ud på min arbejdsplads. Det er ret grænseoverskridende. Det er sjovt at prøve, men det er ikke en verden, jeg ville kunne leve i hver dag, siger Kasper Henriksen og bliver suppleret af endnu en mandlig paradiso:

- Jeg har oplevet, at folk skriver, at de vil flytte sammen, og at de er forelskede i mig. Det er lidt specielt og svært at forholde sig til. Der er nogle, der har fulgt efter mig i halvanden time i metro og tog. Det er lidt ekstremt, siger Patrick Brylov.

Danmarks ukronede realitydronning Linse Kessler har også haft flere mærkværdige oplevelser med folk, der genkender hende fra programmet "Familien fra Bryggen". Og det er særligt hendes store bryster, der skaber stor opmærksomhed.

- Der er små drenge, der render efter mig på gaden og spørger, om de må røre mine bryster. Og vi snakker altså meget små drenge, forleden var der nogle, der måske var otte år. Og det får de altså ikke lov til. Når de så har spurgt om det, så spørger de, om jeg så ikke vil se billeder af deres golden retriever. Det er jo det, jeg står for. Bryster og dyr, siger hun og griner.

Realitypersonligheden Sidney Lee, der er kendt for sin brune kulør og røde bandana, har oplevet, at nogle er tyet til de mere permanente kærlighedserklæringer.

- Folk har fået tatoveret mit navn, og det er jeg beæret over. Der er sket mange mærkelige ting, siger han.

/ritzau/FOKUS