Unge er festivalklar med SvampeBob Firkant

KFUM og KFUK i Syd og Trekanten har bestilt to busser til sommerens festival, Wonderful Days, som kører fra Toftlund, Åbenrå, Haderslev, Kolding, Vejle. Arrangørerne regner med, at de bliver fyldt med 100 deltagere og ledere.

Den 4. maj samlede KFUM og KFUK 40 unge mennesker i alderen 13-18 år for at varme op til Wonderful Days. Formålet med dagen var at ryste de unge sammen og give dem en fællesskabsfølelse af at være en del af noget større. For mange af de unge, som deltog, er det første gang, de skal med på en så stor event i KFUM og KFUK.

Ea Catrine Christensen, der var med til at arrangere dagen, fortæller:

- Vi ville skabe en dag, hvor de unge lærte deres ledere at kende. Vi ville bygge kendetegnet for Camp Syd og Trekanten, som består af en intet mindre end 2,60 meter x 2 meter stor SvampeBob Firkant bygget af træ. Denne skal trone lejren og være tegn på glæde og smil og leg. En helt igennem fantastisk dag, der forhåbentlig gav de unge endnu mere spænding og lyst til vores Wonderful Days 2013.

Dagen bestod også af workshops og ryste sammen-lege som rouladerundbold, sofabygning, filmning af PR-video, musik og forhindringsbane. En perfekt opvarmning til Wonderful Days.

Thea Hølmkjær, 15 år fra Aabenraa, siger:

- Jeg glæder mig til at møde nye venner, fed musik og fællesskabet med 1500 andre unge. Det er også rigtig godt, at vi skal køre i bus sammen fra Sønderjylland. Så kan man også møde nogle af de andre. Det bliver sikkert super hyggeligt.

Dagens Gossip