Unge konservative: Søren Pape bør kræve nyvalg

Lars Løkke Rasmussen (V) er ikke længere den rette mand til at være landets statsminister. Sådan lyder den kontante melding fra Konservativ Ungdom, der opfordrer moderpartiet på Christiansborg til at trække støtten til regeringen.

- Søren Pape bør kræve nyvalg, siger KU-formand Andreas Weidinger.

Meldingen kommer, efter De Konservative er trådt ud af forsvarsforliget midt i indkøbet af 27 nye F-35-kampfly.

- Lars Løkkes regering fører uborgerlig politik. De foreslår personskattestigninger, udskyder skatteforhandlinger til fordel for landmandspakker og smadrer det danske forsvar til uigenkendelighed.

- Lars Løkke fører socialdemokratisk politik til gavn for sine egne i stedet for at føre en politik, der gavner hele Danmark. Jeg kan ikke længere finde ét godt argument for at støtte Lars Løkke Rasmussen som statsminister, siger Andreas Weidinger.

De Konservative har krævet indkøb af 43 nye kampfly. En hel del mere end de 27, det er blevet til i aftalen mellem Venstre-regeringen, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og De radikale.

- Når vi sælger ud af forsvaret, så sælger vi ud af Danmark. Forsvaret er forudsætningen for vores fædreland – og vores fædreland har regeringen, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance svigtet i dag, siger KU-formanden.

Som et af de fire gamle partier har De Konservative traditionelt altid været med i forsvarsforliget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip