Unge mænd dømt for fingeret røveri mod Dansk Værdihåndtering

Tre 20-årige mænd fra Vejle blev i eftermiddag dømt for medvirken til et fingeret røveri mod en pengetransport i Vissenbjerg kort før julen 2010. De blev også dømt til at betale udbyttet - 3,1 millioner kroner - tilbage. Udbyttet fra røveriet er aldrig blevet fundet, skriver TV Syd.

Forslået med tape over munden og strips på hænderne blev chaufføren fra Dansk Værdihåndtering fundet ved motorvejsafkørsel Vissenbjerg på Fyn. Han kunne ikke huske noget fra overfaldet, men senere viste det sig, at det var ham selv, der havde arrangeret overfaldet sammen med sønnen.

Inden det fingerede overfald havde hans søn fået 3,1 millioner kroner, som faderen havde hentet i forskellige fynske forretninger.

I dag blev sønnen, den 20-årig Walid Jamal El-Hage-Ali dømt for at hjælpe sin far med at stjæle pengene. Han blev idømt et år og seks måneders fængsel, hvoraf et halvt år blev gjort betinget.

De to andre unge var den 20-årige daværende ven og hans grandfætter, der hjalp med at skjule pengene. De to blev idømt henholdsvis ni og ti måneders fængsel.

De tre blev også dømt til at betale de 3,1 millioner kroner tilbage til Dansk Værdihåndtering - i forening med den allerede dømt far, som betragtes som hovedmand i røveriet.

Foto: Torben Hansen (Arkivfoto).

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip