Unge piger truede kvinde med økse under gaderøveri

Røveriet skete omkring klokken 3 natten til lørdag ved et busstoppested ved Kildegården i Albertsund.

To unge piger kaldte på kvinde og ville spørge hende om noget. Den ene pige bukkede sig ned og sagde, at hun ikke kunne få luft, men da kvinden gik hen for at hjælpe, blev hun truet med en økse til at udlevere taske og mobiltelefon. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Offeret har over for politiet beskrevet de to røvere sådan:

A: Ung pige, anden etnisk baggrund end dansk og omkring 15-16 år. Hun er cirka 165-170 cm høj og spinkel af bygning med sort hår. Hun var iført sorte gamacher, sort bluse med guldstriber på ærmerne samt en hvid strikhue med øreklapper med et grønt mønster.

B: Ung pige, anden etnisk baggrund end dansk og cirka 15-16 år. Hun er omkring 165-170 cm høj og spinkel af bygning. Hun har lagt sort hår, noget af håret var farvet kastaniefarvet. Hun var iført en blå hættetrøje med noget lyserød skrift på maven.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til vicepolitikommissær Steen Ørskov Larsen på telefon 72 58 75 89 eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48. 

Dagens Gossip