Unge udsætter 53-årig mand for systematisk vold under røveri

To unge mænd udsatte ifølge politiet en 53-årig mand for systematisk vold under et røveri i mandens hjem i Nykøbing Mors lørdag.

Mændene er tirsdag blevet anholdt, og onsdag eftermiddag blev den 19-årige i et grundlovsforhør ved Retten i Holstebro varetægtsfængslet i fire uger.

Det var nemlig kun ham, der blev fremstillet i grundlovsforhør. Den anden mand, der er 24 år, er nemlig stukket af fra politiet, oplyser vicepolitiinspektør Kell Svenningsen fra lokalpolitiet i Thisted.

- Under flugten smækkede han en indvendig glasdør ind i hånden på en politiassistent, hvorunder vedkommende kom lettere til skade af det knuste glas, fortæller Kell Svenningsen.

Flugten skete fra politistationen i Nykøbing Mors, hvor de to mænd var blevet bragt hen, efter at de tirsdag eftermiddag blev pågrebet af politiet. Onsdag eftermiddag er manden stadig på fri fod.

Det voldelige røveri, som sagen udspringer af, fandt sted lørdag morgen ved sekstiden hos en 53-årig mand på Nørrebro i Nykøbing.

- Forurettede blev udsat for systematisk vold samt trusler, og gerningsmændene stjal i forbindelse med volden nogle genstande i huset, fortæller Kell Svenningsen.

Ifølge politiets sigtelse mod de anholdte, truede de ovenikøbet den 53-årige med, at de ville slå ham og hans mor ihjel, hvis han gik til politiet.

Kell Svenningsen oplyser, at offeret og de sigtede kendte hinanden på forhånd fra misbrugsmiljøet i Nykøbing.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip