Unge vil gerne lease bilen

Kun 13 procent af danskerne overvejer at lease deres næste bil, viser en undersøgelse foretaget af BilBasen og YouGov. Men hos de 18-29 årige er virkeligheden en anden, skriver metroxpress.

I den unge gruppe er det nemlig 24 procent, der går med overvejelserne, og det er et udtryk for, at unge mennesker i dag har et andet syn på bilen, end man har haft historisk, mener Jan Lang, der er markedsanalytiker for BilBasen.

- Opfattelsen af, hvad en bil er, undergår en markant forandring hos de unge. Det er blevet et forbrugsgode på linje med fladskærm og telefon, en teknisk ting, der bare skal fungere, siger Jan Lang til metroxpress.

- Det med at købe, eje og pleje en bil, det er ikke de unges opfattelse af et bilhold. Alt forbundet med ejerskab, service og vedligeholdelse vil de gerne have løst for sig, uddyber han, og forklarer at tendensen også er tydelig i andre dele af Europa og i USA.

Sidste år lå antallet af privatleasede biler på 4.526, oplyser Finans og Leasing, og meget tyder altså på, at der gemmer sig mange unge mennesker bag tallet.

- Markedsundersøgelser blandt vores medlemmer viser også, at det i mange tilfælde er yngre mennesker, der leaser, siger direktør for Finans og Leasing, Christian Brandt, til metroxpress.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip