United bekræfter: Pogba til lægetjek i Manchester

Skrevet af admin

07/08/2016

Mest læste i dag

Den franske fodboldspiller Paul Pogba har fået tilladelse til at gennemgå et lægetjek i Manchester United med henblik på at skifte fra Juventus.

Det skriver den engelske klub på sin officielle hjemmeside, og Juventus melder det samme ud.

- Ja, Pogba har fået tilladelse til at rejse til Manchester for at gennemgå et lægetjek, siger en Juventus-talsmand til AFP.

Den 23-årige midtbanespiller, som forlod Manchester United for at rejse til Juventus for fire år siden, var ikke med Juventus for at spille kamp mod West Ham søndag.

Flere medier meddelte, at franskmanden i stedet var i Manchester.

Hvis handlen går igennem, er det muligt, at det bliver den største handel for en fodboldspiller nogensinde.

Det forventes, at prisen på Pogba er på mere end 100 millioner britiske pund, hvilket svarer til mere end 877 millioner danske kroner.

I 2012 gav Juventus i omegnen af 800.000 pund, som svarer til cirka syv millioner kroner for Pogba.

I juli måned blev den argentinske angriber Gonzalo Higuain solgt for 670 millioner kroner fra Napoli til Juventus. Transferbeløbet på 90 millioner euro gør handlen med sidste sæsons Serie A-topscorer til af de fem største i historien.

I 2013 blev den walisiske fodboldspiller Gareth Bale solgt fra Tottenham til Real Madrid, og med et prisskilt på 756 millioner kroner (85,1 millioner pund), er han indtil videre den dyreste fodboldspiller i verden.

/ritzau/