United byder på Everton-profil

Det er nye tider på Old Trafford. Væk er den legendariske manager, Sir Alex Ferguson, og ind er kommet den tidligere Everton-manager David Moyes.

Nu tyder meget på, at Moyes kan blive genforenet med en af de helt store profiler fra sin tidligere klub. Den engelske landsholdsback Leighton Baines.

Ifølge flere engelske medier - deriblandt velinformerede Sky Sports og BBC - har Manchester United allerede henvendt sig til Everton og lagt et bud på 12 millioner pund svarende til cirka 105 millioner kroner. Det tilbud har Everton imidlertid takket nej til, hvilket dog næppe vil skræmme de engelske giganter væk. Ifølge BBC er United klar til at øge buddet for at sikre sig den stærke engelske landsholdsspiller.

28-årige Leighton Baines var en af de helt store profiler på det Everton-mandskab, der sidste sæson endte på en flot sjetteplads i Premier League under David Moyes.

Siden har rygterne om et exit fra klubben været mange, og med Moyes' skifte til United har de engelske mestre længe været nævnt som en oplagt bejler.

Går skiftet igennem, skal Baines kæmpe med Uniteds 32-årige back Patrice Evra om pladsen i venstre side af forsvaret. Evra har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og derfor kan årets spiller i Everton meget vel være Moyes' langsigtede løsning på backen.

Tidligere på måneden offentliggjorde Manchester United, at klubben har købt den uruguayanske højreback Guillermo Varela. Meget tyder på, at Leighton Baines bliver den næste, der får 'drømmenes teater' som arbejdsplads. 

Dagens Gossip