United er færdig i Champions League efter tysk fiasko

08/12/2015

Manchester United er færdig i Champions League.

Den engelske storklub røg tirsdag aften ud af europæisk klubfodbolds mest prestigiøse turnering efter et nederlag på 2-3 ude til Wolfsburg, der går videre til 1/8-finalerne.

Det facit må siges at være en fiasko for manager Louis van Gaals hold, også selv om det efterhånden ikke er et enestående tilfælde, at United ikke kommer videre fra gruppespillet.

Manchester United må nøjes med tredjepladsen i gruppe B, så klubben bliver overført til 1/16-finalerne i Europa League.

Hollandske PSV følger med Wolfsburg til 1/8-finalerne i Champions League efter sejr på 2-1 hjemme over CSKA Moskva.

Manchester United fik ellers en god begyndelse på kampen i Wolfsburg, da Anthony Martial bragte englænderne foran efter ti minutter.

Den 20-årige franskmand blev spillet fri af Juan Mata, og Martial udplacerede Diego Benaglio i Wolfsburgs mål.

Den engelske glæde varede i cirka tre minutter.

Så udlignede Wolfsburgs Naldo til 1-1, da han udnyttede en fremlægning ved et frispark til at sende bolden forbi United-målmand David De Gea.

Efter 27 minutter måtte Diego Benaglio brillere med en flot redning, da Marouane Fellaini headede bolden mod mål.

I stedet kom Wolfsburg foran få minutter senere, og det skete på yderst seværdig vis.

Julian Draxler kombinerede sig flot igennem sammen med Max Kruse, og Draxler spillede bolden på tværs til Vieirinha, der blot skulle sætte foden på bolden for at fuldende det seværdige opspil til 2-1-scoringen.

Anden halvleg blev præget af chancer til begge hold, og otte minutter før tid faldt udligningen.

Wolfsburgs Josuha Guilavogui kom til at heade bolden i eget mål, og så var United pludselig videre, da stillingen i Eindhoven samtidig var 1-1 mellem PSV og CSKA Moskva.

Igen varede den engelske glæde dog ikke længe, for få minutter senere scorede Naldo sit andet mål og sørgede for Wolfsburg-sejr.

Nicklas Bendtner så hele kampen fra Wolfsburgs bænk.

Tyskerne vinder gruppe B med 12 point, mens PSV slutter som nummer to med ti point.

Manchester United ender på tredjepladsen med otte point, mens CSKA Moskva slutter sidst med fire point.