United kører snæver sejr hjem over Sociedad

Manchester United klarer sig langt bedre i Europa end i den hjemlige Premier League, hvor David Moyes' mandskab har fået en skuffende start på sæsonen.

Det engelske mesterhold vandt onsdag med 1-0 hjemme over spanske Real Sociedad og holder med sejren fast i førstepladsen i Champions Leagues gruppe A.

Uden topscorer Robin van Persie i startopstillingen var det Wayne Rooney, der var hjemmeholdets største trussel på Old Trafford.

Allerede efter bare et minut sendte Rooney tilskuerne i ekstase, da han opsnappede bolden og rykkede forbi flere spanske forsvarsspillere, inden han hamrede bolden på stolpen.

Sociedads Inigo Martinez forsøgte at sparke bolden ud til et hjørnespark, men sendte i stedet bolden i eget net til 1-0.

De spanske gæster kan dog spille forrygende fodbold, og de var langt fra slået.

Venstrekanten Antoine Griezmann hamrede i slutningen af første halvleg bolden ind på træværket i forbindelse med et frispark. United-keeper David De Gea kunne intet stille op i den situation.

Med den spinkle føring i ryggen, dominerede Manchester United opgøret i den sidste halve time, hvor Sociedad-spillerne ellers skulle forsøge at jagte et resultat.

United topper gruppe A med syv point. Bayer Leverkusen har efter en 4-0-sejr over Shakhtar Donetsk seks point. Donetsk har fire, mens Sociedad står noteret for nul point.

ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip