United kører snæver sejr hjem over Sociedad

24/10/2013

Manchester United klarer sig langt bedre i Europa end i den hjemlige Premier League, hvor David Moyes' mandskab har fået en skuffende start på sæsonen.

Det engelske mesterhold vandt onsdag med 1-0 hjemme over spanske Real Sociedad og holder med sejren fast i førstepladsen i Champions Leagues gruppe A.

Uden topscorer Robin van Persie i startopstillingen var det Wayne Rooney, der var hjemmeholdets største trussel på Old Trafford.

Allerede efter bare et minut sendte Rooney tilskuerne i ekstase, da han opsnappede bolden og rykkede forbi flere spanske forsvarsspillere, inden han hamrede bolden på stolpen.

Sociedads Inigo Martinez forsøgte at sparke bolden ud til et hjørnespark, men sendte i stedet bolden i eget net til 1-0.

De spanske gæster kan dog spille forrygende fodbold, og de var langt fra slået.

Venstrekanten Antoine Griezmann hamrede i slutningen af første halvleg bolden ind på træværket i forbindelse med et frispark. United-keeper David De Gea kunne intet stille op i den situation.

Med den spinkle føring i ryggen, dominerede Manchester United opgøret i den sidste halve time, hvor Sociedad-spillerne ellers skulle forsøge at jagte et resultat.

United topper gruppe A med syv point. Bayer Leverkusen har efter en 4-0-sejr over Shakhtar Donetsk seks point. Donetsk har fire, mens Sociedad står noteret for nul point.