United-legender skoser holdet efter Liverpool-nederlag

Det var med dybe suk, at Manchester United-legenderne Paul Scholes og Rio Ferdinand torsdag aften fulgte deres gamle hold i aktion mod rivalerne Liverpool i ottendedelsfinalen i Europa League.

Et uinspireret United-hold blev dukket med 0-2, og Scholes tøver ikke med at hive den hårde kritik frem.

- Det var kaotisk - så skidt. I aften (torsdag) var en katastrofe, lyder kritikken fra den tidligere midtbanemotor til engelske BT Sport.

- Liverpool havde en spillestil. United? Jeg havde ingen anelse om, hvad de forsøgte at gøre, siger Scholes og sender en stikpille af sted mod manager Louis van Gaal.

- United har brugt 250 millioner pund (på nye spillere under Van Gaal). Holdet er nummer seks i Premier League og er nu endt i Europa League.

- Man burde konkurrere med hold som Barcelona, Real Madrid og Bayern München (i Champions League), lyder det fra Paul Scholes.

Hans tidligere holdkammerat i klubben Rio Ferdinand holder heller ikke igen med at kritisere holdet.

- Eventyret er væk. Spillerne man har skilt sig af med som Angel Di Maria, Nani, Patrice Evra, Javier Hernández, Shinji Kagawa, Danny Welbeck, Rafael og Darren Fletcher, er de dårligere end spillerne ude på banen nu, spørger Ferdinand retorisk ifølge Reuters og svarer selv:

- De er bedre end det hold derude i dag. Det er problemet, lyder det fra den mangeårige United-centerforsvarer.

Returkampen mellem de to engelske storhold spilles 17. marts på Old Trafford i Manchester.

/ritzau/

Dagens Gossip