United-manager: De Gea vil ikke spille

I sidste sæson var målmand David de Gea formentlig Manchester Uniteds bedste og mest markante spiller.

I denne sæson ønsker han indtil videre ikke at spille.

Det siger Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, som opfølgning på, at han har valgt at se bort fra ham til fredagens Premier League-kamp mod Aston Villa. Af samme grund var spanieren heller ikke med mod Tottenham i sidste uge.

Uniteds spanske målmand er sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid.

Louis van Gaal sagde på torsdagens pressemøde, at David de Gea har fortalt Uniteds målmandstræner Frans Hoek, at han ikke har lyst til at spille.

På pressemødet gik Louis van Gaal ned fra podiet og satte sig ved siden af en journalist og insisterede på, at hvad han nu fortalte var til citat.

- Vi har talt med David de Gea, og han er helt enig i vores beslutning. Jeg har en assisterende træner, Albert Stuivenberg, og en anden assisterende træner, Marcel Bout, så vi taler om den slags ting. Vi har også en målmandstræner, Frans Hoek. Jeg gør det ikke alene.

- Frans Hoek havde et møde med David de Gea, og han spurgte ham. "Ønsker du at spille." Han svarede nej, siger Louis van Gaal og tilføjer, at han og trænerteamet derfor har været nødt til at tage en beslutning.

- Vi har også observeret ham under træning. Han har ikke været så god. Han var ikke den samme David de Gea som tidligere. I sidste sæson var han min bedste spiller.

Manchester United besejrede Tottenham 1-0 i sæsonens første kamp i Premier League.

/ritzau/

Dagens Gossip