United-manager erkender stort pres før CL-kamp

I hele sidste sæson måtte man i storklubben Manchester United se Champions League på tv.

Under manager David Moyes havde klubben haft en ualmindeligt skidt sæson forud og man havde ikke kvalificeret sig.

Derfor erkender klubbens nuværende manager, Louis van Gaal, at tirsdag aftens playoff-kamp i Champions League mod Club Brügge måske er den vigtigste i hans tid som manager i den engelske storklub.

- Selvfølgelig. Fordi spillerne vil være med, klubbens ledelse ønsker at være med, og først og fremmest fordi fansene ønsker at være med. Så presset er højt, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Der er masser af pres, fordi det er vores ambition at være i Champions Leagues gruppespil, og det er dét, vi stræber efter, fortsætter manageren, som har stor respekt for holdets belgiske modstander Club Brügge.

- De her kampe er svære og på grund af vores lodtrækning er den her ekstra svær. Brügge kan forsvare sig temmelig godt, og holdet kan også angribe.

- Det bliver en svær kamp, og derfor er presset meget stort. Alle vil i Champions League, men vi skal altså først besejre Club Brügge, siger Louis van Gaal videre.

På pressemødet, som handlede om Manchester Uniteds kamp mod Club Brügge, måtte Louis van Gaal også forsvare sin angriber Wayne Rooney, hvis præstationer har været under hans sædvanlige niveau i sæsonens to første kampe i Premier League.

- Jeg har altid tillid til mine spillere, siger han.

Returkampen spilles i Brügge allerede i næste uge.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip