United-manager har beskedne CL-forhåbninger

I sidste sæson var Manchester United slet ikke med i Champions League.

Nu er den engelske storklub med i kraft af en fjerdeplads i Premier League i sidste sæson og manager Louis van Gaal er usikker på, hvad hans hold kan præstere på klubfodboldens højeste niveau.

Det siger han, ifølge nyhedsbureauet Reuters, ved pressemødet forud for tirsdagens Champions League-gruppekamp mod PSV Eindhoven i Holland.

- Nu må vi vise, at vi kan vinde kampe på højeste niveau. Det er også en udfordring for os nu, siger han.

- Vi har kvalificeret os til turneringen. Det var vores mål sidste år. Nu skal vi vise, at vi kan spille på det niveau. Jeg ved det heller ikke. Vi må vente og se, siger han.

Louis van Gaal har ifølge britiske medier købt spillere for 2,5 milliarder kroner siden han trådte til i Manchester United. Alligevel mener han, at Champions League er et niveau højere end i England, og han vil være tilfreds med uafgjort i tirsdag aftens udekamp i Eindhoven.

- I mine øjne er et uafgjort resultat på udebane et godt resultat. Men jeg vil gerne vide og den første kamp er altid vigtig at vinde. Sådan er det også for PSV, så I må vente og se, siger Manchester Uniteds hollandske manager.

Kampen mellem PSV Eindhoven og Manchester United bliver spillet tirsdag aften i Holland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip