United sænker Thomas Sørensen i Liga Cuppen

19/12/2013

Manchester United vandt onsdag aften 2-0 på udebane over Stoke og nåede frem til semifinalen i Liga Cuppen.

Den tidligere danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen spillede hele pokalkampen for Stoke, mens reservemålmanden Anders Lindegaard ikke var med for United.

Thomas Sørensen og de øvrige spillere måtte undervejs forlade banen på Britannia Stadium på grund af uvejr og en haglbyge. Men spillet blev genoptaget efter en kort pause på 10 minutter.

United-spillerne Ashley Young og Patrice Evra fik scoret de to mål for United, efter at Thomas Sørensen havde holdt buret rent i lidt over en time.

Ashley Young scorede efter 62 minutter. Thomas Sørensen fik handskerne på den kraftfulde afslutning uden at kunne redde forsøget.

Patrice Evra fordoblede føringen et kvarter senere. Stoke var aldrig i nærheden af at få udlignet.

Uniteds stjerneangriber Wayne Rooney var ude med en uspecificeret skade, fortalte klubbens manager David Moyes før kampen. Moyes håber dog, at Rooney hurtigt er klar igen.

Ud over Stoke er også Tottenham færdig i Liga Cuppen, efter at holdet skuffende tabte 1-2 på hjemmebane til West Ham.

Det var den første kamp, efter at André Villas-Boas mandag var blevet fyret som manager for Tottenham. Tim Sherwood styrede holdet som midlertidig manager.

Angriberen Emmanuel Adebayor bragte Tottenham foran med 1-0 efter 67 minutter, men Matthew Jarvis og Modibo Maiga vendte kampen til West Ham-sejr i det 80. og 85. minut.

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen sad på bænken i hele kampen for Tottenham.

Ud over West Ham og United er også Sunderland og Manchester City klar til semifinalerne i Liga Cuppen.

United møder Sunderland i den ene semifinale, mens West Ham og City tørner sammen i den anden.