United sætter billetpriser ned til kampen mod FCM

Manchester Uniteds fald fra de europæiske fodboldtinder blev yderligere understreget mandag, da lodtrækningen til Europa League førte de mangedobbelt engelske mestre op mod det, som den britiske avis Daily Mail omtaler som "miniputterne" FC Midtjylland.

Uniteds tilhængere føler med god grund, at klubben retteligt hører hjemme i det langt finere Champions League-selskab.

Klubben har vundet verdens fornemste klubturnering to gange og var også den første engelske klub til at triumfere i den tidligere mesterholdenes turnering.

Men forsøget på at komme videre til forårets knockoutkampe i Champions League mislykkedes med sidste uges nederlag i gruppespillet til Wolfsburg, og derfor må millioner af United-tilhængere nu nøjes med Europa League.

Ifølge den britiske avis Daily Maul anser Manchester United turneringen for at være andenrangs på niveau med pokalturneringen Capital One Cup. Og det betyder, at der er en rabat på 25 procent på billetpriserne til returkampen mod danskerne på Old Trafford i februar.

Modsat har FC Midtjylland varslet, at priserne til den første kamp i Herning kommer til at ligge på 500-600 kroner.

Første kamp bliver spillet på MCH Arena med plads til godt 11.000 tilskuere. Der bliver tildelt 600 billetter til Uniteds tilhængere ifølge Daily Mail, og bestyrelsesformand for de danske mestre, Rasmus Ankersen, advarer på forhånd det engelske storhold.

- Vi har allerede besejret et engelsk hold, så vi er ikke bange. Vi ved, at vi ikke kan bruge flere penge end dem. Derfor må vi være klogere end dem, og det er også det, der har fungeret for os i Europa League indtil videre, lød det fra Rasmus Ankersen efter det, som flere af klubbens spillere betegner som en drømmelodtrækning.

FC Midtjylland kvalificerede sig til Europa League ved i den afgørende kamp at slå Southampton ud.

Dagens Gossip