United-stjerne rasende efter kritik fra landsholdslegende

En af dem er Manchester Uniteds Phil Jones, som ligesom Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain er blevet kaldt apatiske for ikke at ville spille U21-EM for England i sommer.

Stuart Pearce blev fyret som træner for det engelske U21-landshold efter sommerens EM-slutrunde , hvor englænderne tabte alle tre gruppekampe.

Det har fået Pearce til at brokke sig over at flere spillere med erfaring fra det engelske A-landshold, som var spilleberettiget til U21-slutrunden, ikke ville spille for ungdomslandsholdet.

- Apati spiller en stor rolle i det her. Når spillere som Alex Oxlade-Chamberlain og Phil Jones først er kommet op på A-landsholdet, så har de ikke lyst til at komme ned og spille U21, har Stuart Pearce sagt ifølge The Guardian.

Det har gjort Phil Jones så rasende, at han har forlangt en skriftlig undskyldning fra den tidligere U21-træner.

Også FA har udtrykt skuffelse over udtalelsen og siger, at udtagelsen til landsholdene blev foretaget af trænerne og ikke spillerne selv.

Stuart Pearce sendte også en bredside afsted mod verdens dyreste fodboldspiller Gareth Bale for at have fravalgt det britiske landshold ved OL i London sidste år, hvor Pearce styrede tropperne.

- Jeg havde snakket med Bale i syv måneder om truppen og sagde, at jeg skulle offentliggøre den om fredagen. Torsdag ringer han og siger, at han har fået en skade i ryggen. Den første træningskamp han spiller for Tottenham er samme dag, som vi spiller den første olympiske kamp, siger Pearce.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip