United taber for tredje gang i træk

07/01/2014

Manager David Moyes er så småt ved at komme under pres igen i Manchester United, der nu har tabt tre kampe i træk.

Det engelske mesterhold måtte tirsdag aften se sig slået med 1-2 af Sunderland i det første semifinale-møde i Liga Cuppen. United kan dog fortsat sikre sig en plads i finalen, når der er returopgør på Old Trafford om to uger.

Moyes' mandskab kom i problemer umiddelbart før pausen, da veteranen Ryan Giggs blev presset så hårdt, at han skød bolden i eget mål.

I starten af anden halvleg fik forsvarsgeneralen Nemanja Vidic udlignet til 1-1 på et hovedstød i forbindelse med et hjørnespark.

Godt 10 minutter senere tog Sunderland atter føringen, da Tom Cleverly begik straffespark. Det blev sikkert udnyttet af hjemmeholdets Fabio Borini, der bankede bolden ind til 2-1 for Premier Leagues bundprop.

For blot to dage siden blev Manchester United slået ud af FA Cuppen, da Michael Laudrups Swansea vandt med 2-1 på Old Trafford.

Det har rent ud sagt været en skidt start på 2014 for David Moyes' mandskab, der 1. januar tabte 1-2 i Premier League til Tottenham.