United-træner slår fast: Lindegaard skal ingen steder

Så det er naturligt, hvis den stærke danske målmand overvejer fremtiden for at få mere fast spilletid i en klub fremover. For i Manchester United ser det ud til, at spanske David de Gea har sat sig sikkert på målmandstronen og ikke har tænkt sig at rykke sig en tomme.

Men Manchester Uniteds berømte målmandstræner Eric Steele, kendt for at være en af de bedste målmandsscouts i Europa, kan slet ikke se en grund til, at Anders Lindegaard søger væk fra United.

- Anders er, hvor han skal være. I den bedste klub. Her kan han fortsat udvikle sig meget og blive en bedre målmand. Han har et højt internationalt niveau, og det skal man have for at være målmand i Manchester United. Hans job er hele tiden at forsøge at blive nummer et og presse David de Gea, og han skal være klar til at gribe sin chance, siger Eric Steele til sporten.dk.

Uniteds målmandstræner Eric Steele er i disse dage i Vejle sammen med Anders Lindegaard for at promovere Manchester Uniteds Soccer Schools i samarbejde med det danske firma Frontrunner. I Vejle har de blandt andet trænet en række unge danske målmandstalenter.

Steele understreger, at man i Manchester United er ganske fint tilfredse med Anders Lindegaard.

- Manageren (Sir Alex Ferguson, red.) har et klart ønske om hård konkurrence på alle positioner, og det opfylder Anders på målmandsposten. Anders var uheldig med at få en skade, da han faktisk havde en rigtig god stime på førsteholdet sidste år, og holdt David de Gea ude af holdet. Men David er kommet flot tilbage, og nu handler det om for Anders at holde sig skarp og hele tiden presse David, siger Eric Steele.

Anders Lindegaard er også selv ret afklaret omkring sin klubfremtid.

- Jeg har det rigtig godt i Manchester United på alle måder, og så længe jeg kan se perspektiver i at blive, så har jeg ingen grund til at kigge mig om efter andre klubber, forklarer Lindegaard.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip