United-veteran giver spillerne skylden for dårlig start

Klubkoryfæ og alderspræsident Ryan Giggs har været en fast bestanddel af engelsk og international topfodbold i over 20 år nu, og så godt som han kender Det Smukke Spil, ligeså godt kender han spillet uden for grønsværen. Derfor han har tilsyneladende også luret, hvad hans pressede træner David Moyes har brug for lige nu.

- Jeg synes ikke det kan bruges som undskyldning (at Moyes har gjort det dårligt, red.), når nogle individer ikke spiller så godt, som de kan. Vi spiller ikke godt som et hold.

Sådan lyder den hårde dom fra Giggs i et interview med The Guardian. Han frikender dermed Moyes fra at have andel i den ringe start. Han nævner dog ikke specifikt, hvilke spillere der er tale om.

- Vi har ikke haft skadesproblemer, som vi har haft det i tidligere sæsonstarter. Der er ingen undskyldning.

Den walisiske legende har dog langt fra opgivet mesterskabsambitionerne, og han peger på den for topholdenes vedkommende rodede sæsonstart som en hjælpende faktor.

- Selvfølgelig er Arsenal godt spillende, Tottenham og Liverpool er i toppen, men der er tid nok til, at vi kan vende skuden og komme tilbage til toppen - og blive der.

Dagens Gossip